Embla has left the building!

Idag kom två tanter och hämtade Embla, hon skulle tydligen flytta hem igen. Dom hade med sig en annan hund. Han var jätteelak! Jag var snäll och kröp fram till honom för att säga hej. Då bet han mig på näsan! Jag blev jätterädd och kissade på mig!!  Då kom mama V till undsättning och buffade bort honom..sen fick hon torka på golvet..
Usch vilken elak hund. Hoppas att han aldrig kommer på besök igen!
Mama C & V verkade inte heller tycka om honom. Dom blev arga och sa till honom. Det var bra tycker jag!


Så nu blir det bara jag, Mama C & V som bor här. Som tur är så kommer Edith och hälsar på lite då och då. Och så har jag fått en ny kompis. Han heter Olle och han bor precis bredvid oss. Har är lite rädd...men jag tror han tycker om mig i alla fall. :)


I går kväll hade jag och Edith Pyjamaskalas..men jag tror inte att hon tyckte det var så kul...


Bostonshow 23/5

Idag åkte jag och mattarna jättelångt med den bullriga plåtsaken! När den stannade var det jättemånga som såg ut precis som mig överallt! Fast mattarna, morfar bosse och mormor marianne sa att jag var vackrast.
Några av mina kopior lekte en väldigt konstig lek. De sprang runt runt och sen stod de på ett bord. Sedan klappade alla händerna och så var det färdigt. Jag förstod ingenting.

















Jag träffade en lekkamrat. Hon skällde ut alla andra kopiorna. Men mig var hon snäll mot :)




Sen hörde jag hur mama C ropade något "Nu kommer Barbara, Molly och pappa Billy!!"
Tydligen var det min pappa hon pratade om. Men jag tyckte inte han var så rolig. Han ville bara lukta mig i rumpan...jag ville bara busa.
När jag var liten bodde jag tydligen hos Barbara och Molly. Jag kände igen dem lite, men de var snälla för de busade med mig!




Sen var det brorsan Akilles aka Lilleman's tur att leka den konstiga lekten.
Jag tyckte han var jätteduktig! Men det tyckte inte tanten i den röda rocken...hon pratade konstigt så hon var nog inte samma människa som mattarna...









Jag tyckte inte att det var så roligt att stå stilla, jag ville hellre gå och busa med kopiorna...men gissa om jag fick det?!





Pappa Billy var också duktig på konstiga leken...han var tydligen en champinjon...Det tycker jag är konstigt. För jag har ätit champinjoner, dom ser inte alls ut som pappa..







Hon som gick bredvid pappa hette Molly. Hon var jättesnäll!! Gav mig massor med god korv! MUMMA!







När pappa hade lekt färdigt var det min tur att vara med. Men jag vet inte om jag tyckte det var så kul. Man fick inte springa fort och när man inte sprang var man tvungen att stå blixt stilla!
Röda rocken tyckte inte om mig, hon la en snabb blick på mig och sedan gick hon med sur min. Usch henne tyckte jag inte om! Jag hoppades att kopiorna skulle hoppa och bita henne i rumpan!







Jag tröttnade på att leka så Molly var snäll och bar mig till Mamma C & V. Sen fick jag mer korv..snällt va?!



När vi hade lekt klart sprang jag till en gräsmatta! Usch så kissnödig man blev av att leka den konstiga leken.
Sen kom brorsan framspringandes! Jag blev lite rädd först. Men sen fick jag godis och då var det okej.










Jag hörde mattarna säga att vi skulle leka mer med Billy, Molly och Barbara hos någon som hette Borås...och så var det något med 27...Konstigt.

Nu ska jag ut i solskenet och busa!!!
Kram från mig!!

Stackars Embla!

Igår tog Mama C med sig Embla och var borta i flera timmar!
När de kom tillbaka hade Embla en hård vit sak runt halsen som inte alls såg bekväm ut. Jag hörde att C & V pratade om något...Biopsi eller va de sa..
Jag frågade embla varför hon hade vitt runt halsen..Då sa hon att C hade tagit henne till någon som hällt saker i öronen på henne och som hade pillat henne mellan tårna. Sedan hade Mama C gått och Tanten där borta hade gett henne någon som gjorde henne snurrig och sen satt hon helt plötsligt i en bur med den vita sakn runt halsen, och ih så det kliade överallt..men hon kunde itne klia för den vita var ivägen! Sen bar dom ut henne till en stor sal med massa djur i, och där fick hon träffa mama C igen! Embla sa att C och tanten hade pratat en stund och sen hade Embla fått kopplet runt MAGEN! Hör och häpna! och sen hade de gått till bilen och åkt hem med alla fönster nere...
Embla är trött nu och ser inte alls glad ut...usch..hoppas att de inte tar med mig till en sån elak tant så jag blir snurrig och får vitt runt halsen!







Stackar Embla...
Jag pussar henne på nosen hela tiden så hon ska se lite gladare ut.

Fusk Fusk Fusk och långa promenader.

När Mama V försvann in i en stor byggnad gick jag, embla och mama C en SUPERLÅNG promenad! Vi gick mellan stora hus och massa plåtsaker som lät högt!! Sedan smög vi igenom en lång skog och sen såg jag vatten!! Jag sprang fort fort mot vattnet och såg att vi faktiskt var tillbaka vid den stora byggnaden! Mama C ville gå till bänken men usch jag ville inte sitta still så jag satte fart mot älven och slängde  mig i! OH så skönt det va!! Mycket bättre än det lilla badkaret hemma! Jag tog mig en simtur och Mama C stod på kanten och höll i kopplet...oh de var skönt att få svalka sig! sedan hoppade jag på Embla så hon också blev blöt..hon vågade inte hoppa i vattnet. Fegis!

När vi kom hem så bar Mama C med sig Embla in i köket och jag funderade på vad som skulle hända...
Helt plötsligt tappar C upp ett bad åt Embla i Diskhon!! FUSK! Jag ville väl med bada, fast jag tycker bättre om att simma i badkaret...eller älven..men jag fick inte bada! De sa något om någon Frontline...vem nu det är...FUSK va det i alla fall!!






RSS 2.0