Klinga och prassel prassel

Min lillasyster har upptäckt att det är mysigt att ligga i stora blåa påsar som prasslar jättehögt...












RAAAWR IM GONNA GET U, DAMN CAMERA!!!!!!




Jag tycker dom är lite äckliga. Men busa i dom kan jag ^^










So u better watch out for the IKEA påse!!


So long SUCKERS!!

Sofiero

Nu har vi kommit tillbaka från utställningen i Sofiero.
Den dumma domaren tyckte inte om mig och sa att jag var för liten. Vi fick en lapp hon hade skrivit på och där stod det;

"Feminin bitch, a litte to fine in type. Very good in type. Well balanced head with good mouth and nice expression, but a little too small all over. Good neck and shoulders. Short back. Good hind quarters. Moves very well when she settles. Tends to roach top line".

Jag fick bara ett blått band denna gången, så ingen rosett...
Jag vill börja träna sånt när man hoppar över trä och springer igenom saker. Det har jag sett att Mollys hund gör...Hoppas att C & V tar med min på sånt någon dag.

Bilderna har Molly tagit.







KLINGA!

Nu var det länge sedan jag skrev och berättade om vad som händer här i Götet. Anledningen är att jag har fått en lillasyster som jag måste ta hand om! ^^
Hon heter Klinga och vill mest bara bita mg i öronen..men det får hon bannemig inte! Då biter jag tillbaka och så är det med det.
V & C Säger att hon är en amstaff blandning...vad nu det betyder. Jag vet bara att hon är rolig att leka med, men lite jobbig ibland.

















Innan vi åkte hem från semestern hos cinna, leif, bosse och marianne så var vi på något som kallades utställning...konstigt. Jag tror att vi har varit på det förut för det var samma lek jag lekte med min bror akilles och många andra som såg ut som jag. Men nu var vi inte så många likadana...och det var andra kompisar ÖVERALLT!!!
Jag var jätteduktig sa mamma för jag vann min klass och fick Hederspris. (1+1 HP). Så jag fick tre stora rosetter och en leksak!
Ikväll ska vi åka långt med plåtmonstret för vi ska träffa V & C's kompis Molly...och så ska vi på en till "utställning". Dit kommer min kompis med, han är vit och jätteliten. Mama C sa något om chihuahua..vad nu det är. Vi skulle hålla tummarna för att han blir champion...jag förstår ingenting. Men det ska bli roligt att få åka på semester med plåtmonstret och få träffa massa kompisar.
Klinga får vara hos Edith när vi är borta. Eddan har lovat att ta väl hand om henne, hon är ju hennes syster med nu. :)






Sen ville jag visa lite bilder från semestern...så dom är här ;







RSS 2.0