Kong

En sak jag med fick i julklapp var en Kong. Den fick jag av moster Linnéa.
Den var av gummi och man kunde bita i den och rulla på den så kom det ut godis!! Och ibland hade man sån tur att det var sån smaskig levergegga i den...mmmm vad gott det är.



Embla ville testa hur man gjorde för att få godsaker, men hon fick inte riktigt till det...

    


så jag fick visa henne..



och sen kunde hon!!





EMBLA!

Dagen innan Nyår kom min allra bästa kompis Embla och hälsade på!!!
Mamma V & C gjorde henne nyårsfin och gav henne ett bad. Jag vet inte om hon tyckte om det så mycket för hon gjorde grimaser..haha.
Jag älskar att bada! förstår inte hur hon inte kan tycka om det!!





STOR händelse!!

På kvällen fyra dagar efter julafton fick jag se något jag aldrig sett förut! Jag var tvungen att titta två gånger för att tro på vad jag såg...sen var jag tvungen att nosa så jag verkligen visste att jag hade sett rätt..


MORMOR MARIANNE SPELADE TV-SPEL!!!!!






SzzZzznark

Efter julhelgen var jag jättetrött!! Jag sov nästan i 4 dagar! Vi var i ett hus som låg en lång bilväg bort från Skattkärr...hos morfar Leif och mormor Cinna. Där var det en skojig tant på Julafton...Hon pratade ännu konstigare än alla här...Men hon var jättesnäll! Jag fick godis och en julklapp!!! En boll som pep jättehögt! Den gick jag och gömde så fort jag kom tillbaka till skattkärr..  tänk om någon annan fått tag på den. Då hade jag ju inte kunnat leka med den.




Mama V proppade min bädd full med mina leksaker..men det var ju bara bra, då kunde jag ha koll på dem medan jag sov.. Man vet ju aldrig när någon kommer och snor miina roligaste leksaker..

   


Julkort

Mama V och Mama C fick för sig att vi skulle ta julkort. Och gissa vem som fick sitta modell....jag. Men jag fick godis så några kort kunde jag väl gå med på..men så kul va det inte att sitta framför nisse och gran..

    23/12-08   






Rosa vinterdag

Dagen innan julafton var jag och Mama V ute på gräsmattan i skattkärr och busade.
Jag hittade en STOR rosa boll!! V lät mig leka med den och bita i den och släna runt den så mycket som jag ville!!!
Det bästa var att den hade en ring på sig, som man kunde ta tag i och ruska runt bollen så den flög åt alla håll!
Haken kanske var att jag blev med på bild. Men det gjorde mig ingenting alls! Jag fick ju bita i den stora roliga bollen!!!!

23/12-08




23/12-08

Hos Ruth och Olle på Hammarö

Två dagar innan självaste Julafton var jag och familjen hos gammelfarmor Ruth och gammelfarfar Olle. Det var så tråkigt när de satt och åt. Då fick jag ligga aldeles själv på det kalla golvet under bordet, Trots att jag gav dem mina mest ledsna ögon fick jag inte sitta i knät.

22/12-08


22/12-08

22/12-08

Efter maten fick jag smaka på köttbullarna och såsen...mumma!!

22/12-08     22/12-08    22/12-08

Mamma och Mamma hade precis köpt en ny kamera så jag fick agera modell. Suck!! Det bara blixtrade och blixtrade...till slut var jag aldeles vimelkantig och bländad. Men de verkade ha så roligt, och jag fick ju godis och köttbullar, så jag var sportslig och sprang inte iväg...i första taget

22/12-08


.22/12-08

Ps. Jag kan dansa också!!

22/12-08

RSS 2.0